maanantai 28. huhtikuuta 2014

aloittaminen

Täällä kirjoittelee 21-vuotias nainen pirkanmaalta. Aloitin blogin kirjoittamisen harrastusmielessä ja kauan blogeja lueskelleena mietin, miksen minäkin nyt kokeilisi! Tämä toimii samalla pienenä päiväkirjana ja ideointipohjana tuleville häillemme. Ja tottakai, kaikelle muullekkin kuten mm. sisustukselle. Tämä aloittaminen täällä on ollut minulle aina hieman hankalaa, tätä on suunniteltu siis kauan :D Blogin nimi johtaa juurensa niin valkoisista häistä talvella kuin valkoisesta/vaaleasta kodista.



Tapasin mieheni P:n vuonna 2009 ja syksyllä meille tuleekin 5 vuotta yhteiseloa täyteen :) P kosi minua 29.12.2012 ja  häät ovat näköpiirissä tammikuussa 2015. En ollut itse edes varma haluanko naimisiin koskaan, mutta tässä sitä nyt ollaan. Naimisiin menosta päätimme vähän reilu kuukausi taaksepäin, eli kihlautumisesta asti naimisiinmeno ei ole ollut selvää. Perheessämme on myös koira, pian vuoden täyttävä jackrusselinterrieri Ruusa. Meidän silmäterämme <3


Puhuimme joskus alkuaikoina siitä, jos joskus menemmekin naimisiin; milloin ne olisivat? Kesällä? Talvella?
Ja se oli molemmille selvää; ehdottomasti talvella. Meille ei tullut edes ajatuksiin mennä naimisiin kesällä. 


Olen ollut isosiskoni häissä kaasona kuten myös hyvän ystäväni häissä. Molemmat olivat viime kesänä ja tälle kesälle ei ole yksiäkään häitä (ainakaan vielä tiedossa). 


Olen ihminen, joka tekee mieluiten "kaiken itse" ennemmin kuin ostaa kaiken kaupasta valmiina. Joten häissäkin on suurin osa koristeista tehty itse. Yleensä tässä "teen kaiken itse" tekemisessä käy niin, että soitan veljelleni ja kysyn voinko maalata tämän ja tämän tällä ja tällä maalilla, tai voinko liimata tämän ja tämän yhteen juuri tällä liimalla. Tuloksena on yleensä lause "tuo tänne niin mä teen". Kumma kun ei voida vastata kysymykseen ja antaa itse kokeilla, silläkin uhalla että kaikki menee päin mäntyä :D



Häistämme ei tule kovin suuret, kutsuttuja on noin 85 hlö. Kihlajaisemme olivat saman suuruiset. Ainut poikkeama oli, että kihlajaisissamme oli myös osa serkuista. Häihimme ei tule kuin molempien perheet, ystävät ja tädit+sedät. Jos kutsuisimme myös kaikki serkkumme lapsineen, väkiluku paisuisi sinne noin 120-140 hlö luokkaan.. 

Siinä olisi vähän tätä hääpuolta!

Kaikki kuvat ovat Pinterestistä

Näihin kuviin, ajatuksiin ja tunnelmiin!

-M









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti