sunnuntai 25. toukokuuta 2014

ideointia

Löysin joskus erilaisia juhlablogeja lueskellessani kuvan, jossa pöydillä käytettiin maljakon roolissa erimuotoisia, eri kuvioisia ja erikokoisia maljakoita. Kun Pinterestissä jälleen törmäsin kuvaan, se oli selvää; juuri näin minä haluan. Siitä se sitten alkoi, armoton maljakoiden etsintä!




Tällä hetkellä varastosta löytyy nämä kaksi uutukaista, jotka bongasin viikko sitten kotikulmani kirpparitapahtumasta. Hintaa molemmilla oli 1e joten eivät olleet hinnalla pilattuja :) Näitä on monilla kirppareilla nyt paljon myynnissä mutta myös kysyntä on kova. Ehkä nämä lasiastiat häiden koristelussa ovat nyt in. 
Minua hieman harmittaa, ettei talvihäille ole kehitetty niin paljon ohjelmaa kuin kesähäille. Tarkoitan nyt esim. messuja tai ideakirjoja, esitteitä tai vaikkapa nyt nettisivustoja. Niiiiiin moni pari menee naimisiin kesällä, joten keväisin on messuja, eri firmat julkaisevat esitteitä ja ideakirjoja ja myöskin koristeet ovat monesti kesäisiä. Puhumattakaan kortti-ideoista. Huomasin tämän jo vuosi takaperin kun suunnittelin ystäväni kanssa heidän häitään; kesäideoita oli internetin ja eri firmojen sivustot ja esitteet täynnä mutta talvelle emme löytäneet paljoakaan. He menivät naimisiin kesällä, joten ideoita siis löysimme heille myös talvella. Mahdollisuus on, että olen missannut kaikki talviaiheiset häämessut yms ja internetin maailmaa en ole vielä selaillut tarpeeksi :D


Kihlasormukseni on hankittu Seinäjoen Kultajousesta. Kun mieheni oli ostamassa sormusta, hänelle oltiin vinkattu sormuksen kooksi 16,5 (oma moka kauan sitten sormea mittaillessa), mutta tämän kokoinen sormushan tipahti sormesta. Joten mieheni soitti Kultajouselle sormuksen pienennyksestä - tämä ei onnistunut. ONNEKSI, he ratkaisivat ongelman helposti; he tilasivat koon 16 sormuksen ja palautimme suuren koon heille takaisin. Koko 16 oli juuri sopiva :) Tästä linkistä pääset katsomaan sormuksen tiedot ja Kultajousen tämän hetken hinnan. Ehkä seuraavaksi sitten kertoilen mahdollisista vihkisormus ehdokkaista ;) sekä myös koristeita on esitettävänä vielä lisää, kun pääsen ne kuvailemaan kotikonnuille.


-M




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti