perjantai 30. toukokuuta 2014

käpyprinsessa

Muiden mielestä tuppaan saada mitä erikoisempia ja hulluimpia ideoita, mutta omasta mielestähän ne ovat aina kovinkin käytännöllisiä ja fiksuja! Pinterestiä kun tulee selailtua ahkeraan, löytää sieltä myös mitä mahtavimpia ideoita. Olenkin tässä viimeisen kolmen viikon aikana maalaillut käpyjä :D niin hullulta kuin se ehkä joidenkin mielestä kuulostaakin. Ideana on siis koristella näillä mm. pöytiä sekä voi olla, että muutama pääsee roikkumaankin. Nämä eivät kuitenkaan kaikki jää aivan valkoisiksi, sillä myös kimalletta on luvassa :)




Jotta meno ei ihan liian käpyiseksi kuitenkaan menisi, on häitä varten hankittu jotain muutakin..... 



Näitä Ikeasta hankittuja LILL- verhoja löytyy jokunen paketti, tarkalleen ottaen kuusi pakettia muistaakseni. Paketissa on aina 2 verhoa. En ole vielä varma, riittävätkö nämä juhlapaikkamme ikkunoihin, mutta Tampereen Ikeasta saa noudettua tarpeen tullen lisää tammikuuhun mennessä. Halpoja nämä verhot olivat, alle 5e paketti.

Hyvä ystäväni joka on samalla naapurini, myi tässä taannoin facebookin kirpputorilla tällaisia maljakoita jotka ovat alunperin Ikeasta hankittuja; 



Tässäkin tämä hullu pullonainen koki tilaisuutensa tulleen ja teki kaupat! En ole vielä päättänyt, pidänkö maljakot sellaisenaan vai kaadanko sisään hieman maalia ja värjään maljakot sisältäpäin. Tätäkin kikkaa pitäisi kyllä päästä kokeilemaan! Näitä maljakoita löytyy myös kuutisen kipaletta.

Nyt tämä pulloihin ja käpyihin hurahtanut nainen painaa päänsä tyynyyn, jotta jaksaa innokkaana lähteä maalle maalailemaan vähän lisää käpyjä :) ehkä vähän jotain muutakin........


- M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti