torstai 26. kesäkuuta 2014

sormusmetsälle

Täällä on ollut vilkasta sormuspohdintaa sohvanpohjalla.... Alaselän revähtäminen kaatoi viikoksi sohvannurkkaan makaamaan joten nettisivuille ja pinterestille oli aikaa yllin kyllin :) siinä onnekseni ajauduin selailemaan myös sormuksia ja bongaamaan kultajousen alen! Minulla ei ole vielä selkeää linjaa millaisen sormuksen haluaisin, kun en ole ainuttakaan vihkisormusta vielä kokeillut.
Se on kuitenkin selvää, että haluan vihkisormukseni kihlasormukseni yläpuolelle, mutta vielä vihkisormuksen yläpuolelle samanlaisen sormuksen kuin kihlasormukseni. Kihlasormukseni näyttää tältä;

























Kultajousen valikoimasta bongasin nämä kaksi vihkisormusehdokasta;



Mutta Timanttisten valikoimasta silmääni osuivat vielä nämä neljä vaihtoehtoa; 





Luulempa, että Kultajousen toinen sormuksista tai tämä Timanttisten viimeisenä oleva vaihtoehto vievät voiton :) mutta ken tietää! Voihan olla, että tulemme viikonlopun reissultamme takaisin joko tyhjin käsin tai vallan toisenlaisen sormuksen kanssa, mitä tässä olen esitellyt.

Joidenkin mielestä on aikaista lähteä sormusta etsimään, toisten mielestä taas olen jo myöhässä. Meidän mielestämme jostain nämä järjestelyt pitää alkaa ja sormus on sellainen jonka uskaltaa jo tässä vaiheessa ostaa. Mekko-ostoksille minun ei aivan vielä kannata lähteä, sillä tämä urheileminen ja kuntosalilla tulevat ravailut muuttavat vielä kroppaani (toivottavasti!), joten kokokin voisi heittää parilla numerolla kahden kuukauden päästä. Mekkoa lähdenkin etsimään elokuussa, silloin ei vielä ole liian myöhäistä :) 

Tämä tuleva rouva kylläkin kävi viron reissullaan kokeilemassa paria mekkoa.... Yllätykseksi, mekko malli joka on aina ollut silmääni täydellinen ja olen kokenut sen myös kropalleni sopivaksi, osoittautui aivan vääräksi. Tämä prinsessaröyhelöä vihaava pukeutui röyhelöön, ja rakastui! <3 luojan kiitos löysin myös vastaavan mekon suomesta, eikä meidän täydy mennä Tamperetta pidemmälle :) kerron hieman tallinnan hääpukuliikkeen käyntikokemuksesta lisää ensi kerralla! Muilla voisi olla parempia kokemuksia kuin ruudun tällä puolella...

Timanttisiin tunnelmiin! 

-M


( kuvat lainattu täältä ja täältä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti