torstai 26. kesäkuuta 2014

häämekko tallinnasta

Olen monen kuullut löytävän ja hankkivan häämekon Tallinnasta. Kävin naapurin neitosen kanssa kesäkuun ensimmäisellä viikolla Tallinnassa kolmen päivän reissulla. Tarkoituksenamme oli myös silmäillä hieman hääpukuliikkeitä ja heidän valikoimaansa sekä tietenkin niitä hintoja. Bongasimme sataman läheltä hääpukuliikkeen nimeltä Anna Bella. Liike oli erittäin viihtyisä heti oven avatessa, avara ja aivan ihastuttava prinsessa tyylinen mekko oli vastassa tiskin edessä. Suhteellisen nuori nainen (ehkä minua hieman vanhempi) seisoi pukujen edessä odottavaisena vaaleanpunainen työasu päällä hiukset hienosti nutturalla ja korkokengät jalassa. Vaikka meillä ei samaa kieltä ollut käytössä, yritimme pärjätä englannilla. Valitettavasti myyjän englannintaidot olivat hyvin vähäiset ja kommunikointi oli vaikeaa. Kahta mekkoa kuitenkin kokeiltiin, mutta vähän huono fiilis jäi käynnistä. Liike oli hieno ja puvut hulppeita sekä hinnat sopivia, mutta olisi ollut todella suuri plussa jos myyjä(t) olisivat osanneet englantia.

Olin aina luullut, että haluan A-linjaisen valkoisen mekon jossa on vähän pitsiä ja blingiä, jossa on myös sydämen muotoinen kaula-aukko mutta ei mitään rimpsunrämpsyä.





Kokeilin Tallinnassa päälläni yhtä tämän tyylistä mekkoa, mutta siitä ei tullut "WAU!"- fiilistä niin minulle kuin ystävällenikään. Ystäväni ehdottikin, että hänen mielikseen kokeilisin jotain täysin erilaista, ja siitä se sitten lähtikin.........



Pari minuuttia myöhemmin päälläni oli tämän tyylinen röyhelöinen mekko ja se oli menoa! Mekko jota kokeilin oli pientä kokoa ja puristi yläkroppaa paljon eikä tuntunut päällä yhtä hyvältä kuin edellinen mutta se miltä puku näytti päällä, oli juurikin se "WAU!" fiilis molemmilla. Ei muutakun myyjältä lupa kuvan ottoon ja hotellille miettimään :) Meinasimme palata seuraavana päivänä tilailemaan mekkoa, mutta jokin ääni takaraivossani sanoi ettei sitä kannata kotiuttaa Tallinnasta. Tilaamalla olisimme varmasti saaneet oikeankokoisen mekon.

Luojan kiitos etten kotiuttanut, sillä nämä Zazabellan mekot ovat yhtä hienoja ja mikä parasta, myymälä on myös Tampereella ja saan parempaa palvelua suomenkielellä :) Nämä kaksi viimeistä mekkoa ovat Zazabellan omasta Dazzling- nimisestä mallistosta. Näitä haluan käydä ehdottomasti kokeilemassa! <3

Mutta jälleen, liikkeessä käydessä päälläni saattaa koreilla vaikka se merenneito mallia oleva puku, jota en ole koskaan luvannut edes sovittaa. Mielestäni kroppani kun ei ole luotu ainakaan sille mallille :D mutta taas on todistettu, että koskaan ei voi sanoa "ei koskaan" :)

-M

(kuvat lainattu Zazabellan sivuilta)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti