lauantai 5. heinäkuuta 2014

vihkisormus

Näinhän tässä pääsi käymään, että löysimme vihkisormukseni Seinäjoen Kultajousesta. Tilaukseen laitoimme sormuksia kaksin kappalein, toinen samanlainen sormus kuin kihlasormukseni ja uutukainen vihkisormus. Kävi kuin kävikin niin, että kaikki sormusmetsälle postauksessani esittelemät sormukset eivät oikein sopineet malliltaan sormeeni kihlasormukseni kanssa. Sormukset joissa oli joko leveä timanttirivi tai ohut timanttirivi eivät päässeet oikeuksiinsa kahden samanlaisen sormuksen välissä, eivätkä oikein kihasormuksen yläpuolellakaan joten lähdimme katsomaan paremmin erottuvaa sormusta valikoimasta. Näin saimme vihkisormuksen oikeuksiinsa ja erottumaan paremmin. 

Näin ollen saisinko esitellä, sormus joka koreilee sormessani tammikuussa näyttää tältä;


Keskellä suurempi timantti ja reunoilla vähän pienemmät. Sormus erottuu hyvin ja mikä parasta, tämän sormuksen saa myös osittain juotettua kiinni kihlasormukseni kaltaisiin sormuksiin. Ei siis tarvitse olla kääntelemässä sormusta nimettömässään koko aikaa :) Tämän sormuksen yläpuolelle tulee siis vielä samanlainen sormus kuin kihlasormukseni.
Sormukseen saadaan myös kaiverrettua molempien nimet sekä hääpäivämäärä. Kysyin myös myyjältä onnistuuko heillä Kultajousella ollenkaan kaivertaminen kihlasormukseeni kun tila on niin pieni, mutta heillä tämäkin onnistuu! Saan siis kaiverrettua vihkisormuksen ja kihlasormuksen samalla kertaa sekä puhdistettua liikkeessä sormukseni häitä varten. Täytyy sanoa, että palvelu mitä saimme Seinäjoen Kultajousessa oli todella hyvää :) En ihmettele, miksi mieheni pari vuotta sitten lähti metsästämään kihlasormuksiamme juuri heiltä. 

Ehkäpä sormuksia hakiessani voisin bongata Kultajousesta myös kellon, jota vailla olen ollut jo tovin. Jää nähtäväksi! 

Aurinkoisin kesäterkuin;

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti