lauantai 30. elokuuta 2014

edistystä

Vaikka täällä blogin puolella hiljaista on ollutkin, ei tämä morsian toimettomana ole ollut! :) Kuvia minulla valitettavasti ei vielä ole, mutta huomenna lupaan napsia niitä tekeleistä. 

Tänään oli Tampereella Zazabella nimisessä liikkeessä hääpuvun sovitus. Astellessani liikkeeseen kaasoni (isosiskoni) sekä "seremoniamestarimme" (naapurimme) kanssa, oven avatessa vastassa oli ehkä hieman liikaakin ihmisiä.. Vaikka sovitusaika oli sovittu ja yleensä (minun käsitykseni mukaan ainakin) kun aika mekon sovitukselle sovitaan niin pitäisi saada myös henkilökohtaista palvelua? Noh.... Liikkeessä oli kymmenkunta lukiolaista vanhempineen sovittelemassa vanhojentansseihin mekkojaan. Liikkeessä kaksi myyjää, joten voitte siitä kuvitella mitä liikkeessä käynti oli sovitussakin ajassa! Palvelu ei siis hääppöistä ollut, juuri sitä mekkoa ei löytynyt mitä liikkeestä menin etsimään. Mutta! Myyjä siinä sivussa minua palvellessaan ehdotti minulle muutamaa mekkoa joita sovittaisin. Ensimmäinen oli A-linjainen pitsinen jossa oli blingbling timanttinen pieni vyö vyötärön kohdalla. Puku tuntui hyvältä päällä, istui hyvin, laskeutui hienosti ja näytti kertakaikkiaan hyvältä päällä. 
Myyjä oli hieman tyytymätön valintaansa ja meni käymään takahuoneessa noutamassa puvun jota ei ollut vielä laitettu myyntiin, sillä se oli vasta saapunut liikkeeseen. Hän sanoi, että tämän pitäisi näyttää hyvältä. Puku laitettiin päälle, myyjä veti vetoketjun kiinni ja sanoin heti, että tämä puku istuu täydellisesti - hymy nousi huulille pettymysten jälkeen. Peilailemaan pukua ja siinä se oli- minun hääpukuni. Puku istui hyvin, sai näyttämään laihalta ja laskeutui täydellisesti. Pukua ei oltu vielä silitetty eikä suoristeltu koska se oli juuri tullut, mutta se ei haitannut. Niin hyvältä se tuntui päällä! A-linjainen jossa pitsiä ja hieno leikkaus puvun alaosassa, ehkä hieman sydämenmuotoinen pääntie - ei aivan suora, valkoinen unelma. Edellisiä mekkoja kokeillessa en ajatellutkaan, että hääpuku tulisi istumaan näin hyvin ja vatsaa ei tarvitsisi vetää sisään ollenkaan. Olen niin onnellinen valintaani!

Miinusta tässä päivässä oli se, ettei palvelu liikkeessä ollut sitä mitä odotin eikä sellaista mitä sen todelllisuudessa pitäisi olla, mutta löysin kuin löysinkin täydellisen mekon! Aluksihan ajattelin, ettei kropalleni sovi muu kuin a-linjainen, virossa rakastuin pöyheään rimpsumekkoon mutta lopulta tämä perus a-linjan mekko oli se paras päällä :) näin se mieli vain muuttuu kun näkee mikä tosissaan istuu päälle, näyttää ja tuntuu hyvältä.

Huomenna kuvailen hieman käpyjä, maalattuja pulloja sekä pari kylttiä jotka olen saanut aikaiseksi :)
 Hirrrrrrrrrrrrmuisen hyvää venetsialais viikonloppua!

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti