perjantai 26. syyskuuta 2014

sydämiä ja kimalletta

Täällä on hieman hommat olleet seisahtaneena, mukaan mahtunut vähän sairastelua ja tietenkin näin syksyn myötä sitä laiskottelua.. Nyt olisi VIHDOIN kuitenkin näitä kuvia; mitä olemme saaneet aikaan!

Häihin teemme siis mahdollisimman paljon itse koristeita ja häidemme on tarkoitus olla meidän näköiset, koristeineen kaikkineen. Osan tilaamme netistä, koska kaikkia emme kertakaikkiaan saa tehtyä itse. Tässä jotain, mitä olemme tähän mennessä tehneet;



( tämä sydän tulee kyltin alle, kuvassa maali on vielä märkää ja sydän saa punaisen maalin ylleen tulevaisuudessa.)

Pahoittelen tuota perunaa tuossa ylimmäisessä kuvassa........ Niinkuin kuvasta näkee: maalla on mukavaa :D


Meille tulee siis tällaiset "perusmalliset" kyltit ja näiden alapuolelle sitten se sydän. Näin lähempää otettuna tuo hopeinen kimalle valkoisen maalin päällä ei näytä niinkään hyvältä, mutta kaukaa katsottuna ei näytä niin pahalta. Tuohon tulee sitten vielä meidän nimikirjaimemme päälle. 




No sitten näitä käpyjä! :D hullu käpynainen tunnustautuu.... Näitä käpyjä on siis hopeisina sekä valkoisina ja nämä on tarkoitus sijoittaa pöydille koristeiksi. Kävyt valikoituivat koristeiksi, koska nautimme molemmat metsässä olosta (mm. siitä metsästyksestä) ja näitä on useampana vuotena ollut meillä myös sisällä koristeena. Näihin maalattuihin käpyihin tulee vielä myös hieman kimalletta. 

Suunnitelmissamme oli myös keräillä erilaisia pulloja joiden sisälle olisimme laittaneet valkoista maalia ja näihin sitten pöytäkoristeiksi ja pulloihin kukkia. Onneksi teimme testipulloja, emmekä läntänneet maalia näihin tarkasti valittuihin pulloihin, sillä maali ei testipullojen sisällä juurikaan viihtynyt..... Se kupruili ja halkeili pois, joten tulimme siihen tulokseen ettemme pulloja pilaa maaleilla vaan keksimme jotain muuta. Nyt suunnittelemmekin, että käyttäisimme Iittalan Essence coctail- lasejamme ja teettäisimme kukka-asetelmat niihin. Näin Pinterestissä kuvan jossa käytettin niitä ja lasit oltiin onnistuttu "naamioimaan" hyvin mm. murateilla :) Ajattelimme kukka-asetelmiksi samanlaisia kuin kihlajaisissamme oli; neilikoita ja murattia, ns. valuvan mallinen asetelma.

Täällä sataa kaatamalla joten on aivan täydellistä katsoa telkkarista Morsianten sota- elokuvaa kynttilänvalossa :) huomenna kerron teille meidän kakusta! 

-M



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti