maanantai 29. syyskuuta 2014

hääkakku



Sitten päästään sen hääkaakun kimppuun :) Meidän hääkakkumme tilattiin Porista, Marjon herkkukakusta. Meille tulee vähän matkaa Poriin hakemaan kakkuja, mutta se ei ollut meille alusta astikaan ongelma. Niin mieheni kuin minäkin ajelemme mielellämme ja mieheni lupautuikin ottamaan kakut kontolleen häitä edeltävänä päivänä. Juhlapaikallamme on jääkaappitilaa joten onnistumme laittaa kakut edeltävänä päivänä kylmään. 

Hääkakustamme tulee yksikerroksinen, valkoinen, pienikoristeinen - juuri sellainen kuin haluamme :) Huolimatta molempien vanhempien kommenteista "näin yksinkertainen kakku" - juuri tämä yksinkertainen on meidän näköisemme, emme kaipaa krumeluureja ja monia kerroksia. 

have a small wedding cake for show  have sheet cakes purchased for guests. Have them presliced so when the cake is cut guests can get them immediately. This saves so much money AND time!

Kakkuumme tulee palloja alareunaan valkoisella/ hopealla sekä kolme kukkasta yläpuolelle.
Kakkuun tulee sisälle tumma pohja ja täytteeksi kinuski- sekä vadelmamousse :) Mieheni sai kunnian valita listassa olevista täytteistä, sillä en itse kyennyt koska olisin halunnut kaikki maut :D Kakkuja tulee yhteensä 4kpl = 1kpl 15hlö kakku, 2kpl 20hlö kakkua ja 1kpl 30hlö kakkua. Vieraita meille on tulossa se 85hlö, josta tiedämme jo ainakin 6hlö peruvan tulonsa. Joten kakkua pitäisi riittää siis varmasti kaikille. Monet ovat kuulemma tehneet niin, että jos vieraita on kutsuttu 85hlö niin kakut on tilattu 90hlölle jotta kakkua varmasti riittää kaikille. Kihlajaisista opimme, että tätä tekniikaa ei pakosti kannata käyttää jos ei halua syödä seuraavana päivänä pelkkää kakkua........

Jos joku kiinnostui Marjon Herkkukakusta, tässä olisi linkki suoraa etusivulle.

Täällä on ollut taas hieman kiirettä ja stressiä, eilinen lintumetsäreissu koiran kanssa päätyi eilen illalla koiran silmän huuhteluun ja tänä aamuna vierailimme eläinlääkärin luona. Ei mennyt se reissu niinkuin elokuvissa. 

(Kuva on Pinterestistä löydetty ja lainattu).

- M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti