tiistai 21. lokakuuta 2014

Tarvikkeita häihin

Tilasin tässä taannoin Decora Housesta suurehkon tilauksen joka sisäsi tuotteita häihin. Olen tilannut aiemminkin juhlatarvikkeita Decorasta ja todennut palvelun erinomaiseksi :) Palvelu oli erinomaista myös tälläkin kertaa ja miten nopeaa! Tilasin tuotteet sunnuntai iltana, he saivat tilaukseni maanantaina mennessään töihin ja tadaa, tiistaina tuotteet olivatkin jo minulla. 

Tässä on Decora Housen sivuilta lainattu teksti;

Decora House on hää- ja juhlakoristeisiin erikoistunut, vuonna 2007 avattu verkkokauppa. Vuonna 2012 kauppamme uudistui täysin, ja löydät nyt samasta osoitteesta www.decorahouse.com kaksi kauppaa; Decora Wedding - Hääkaupan ja Decora Party - Juhlakaupan. Voit tehdä ostoksia kummassakin kaupassa ja maksaa ne samalla kassalla. "

Emme selvinneet tilauksen kanssa kuitenkaan aivan ongelmitta - meille lähetettiin väärä pussillinen timantteja. Tämä oikaistiin kuitenkin helposti ja nopeasti, palvelu oli nopeaa! Ja mikä parasta, sähköpostin kautta asiat hoituivat todella helposti :)

Häihin löysimme tuotteet helpolla, sillä nettisivut ovat yksinkertaiset käyttää. Tässä olisi hieman pakettimme sisältöä:





Valitsimme hääkarkkirasioiksi hienot Vintage Romance rasiat joiden sisälle laitamme mm. myös Decoralta tilattuja karkkeja- hopeisia suklaasydämiä.




Juhlapaikalle tulee pöytiin valkoiset pöytäliinat joiden päälle laitamme ylimmäisenä olevaa hopeista kimalletylliä. Kimalletyllin päälle tulee musta pitsikaitaliina ja näiden päälle taas timantteja sekä valkoisia/hopeisia koristekäpyjämme joihin todennäköisesti kiinnitämme pieniä ajatuksia rakkaudesta. Kuulostaa sekavalta ja siltä, että pöydät ovat täynnä koristeita, muttei näin tule olemaan :) Pelkkä kimaletylli pöydissä ei juurikaan erottuisi ja pelkästään mustaa pitsikaitaliinaa emme halua käyttää. Mieheni siis ehdotti, että käyttäisimme molempia ja näinhän me teemme. 





Leipurinlangan kanssa emme ole vielä varmoja, käytämmekö sitä karkkirasioihin, mutta niihin se on suunniteltu. Mr <3 Mrs- kyltti on tarkoitus laittaa hääautoomme, joskin sellainen pitäisi ensin löytyä :D Talvi on sinällään huono hääauton kannalta, että se ei voi olla avoauto (sinnehän jäätyy) ja jos haluaa vanhemman auton suht. halvalla pitäisi löytää sellainen omistaja joka on hankkinut autoonsa myös talvirenkaat. Toiveissahan on, että saisimme hääpäivänä lunta, mutta olemme varautuneet lähinnä kuraan, sateeseen, tuuleen, kylmyyteen ja pahaan räntään. Jos siis viikkoa ennen häitä näyttää siltä, että on pakkasta ja luntakin olisi hieman, pystymme muuttamaan suunnitelmaa yksinkertaisesti ja muuttamaan hieman koristusta mm. kynttilöiden ja sateenvarjojen osalta. Sekä tietysti sen, kuinka kurainen mekkoni on hääpäivän jälkeen ja tarviiko valokuvista rajata pois mekon kurainen helma :D

Löysimme Decora Housesta myös kakunkoristeen jonka kylläkin pelkäämme olevan liian painava kakun päälle (tai sitten vain kuvittelemme) mutta keksimme paljon paremman ratkaisun koristeelle- se ei tule kakun päälle laisinkaan :)

Satiininauhaa auton koristeluun ja timanttitarroja kutsukortteihin. Niin, kutsukortteihin! Niitähän ei ole vielä tilattu, ensi kuussa pitäisi alkaa postittamaan. Me tilaamme kortit valmiina, sillä emme keksineet sellaista korttia minkä olisimme halunneet. Valmiista pohjista löysimme haluamamme kortit, joten tilaamme korttimme Vistaprintistä

Tällaisia hankintoja ja ajatuksia tällä kertaa! Seuraavana hommana on siis korttien hankinta, miehen puvun hankinta (kyllä, tätä ei vielä ole eikä miehellä minkäänlaista kiirettä asian kanssa) sekä kukkien tilaus. Toivottavasti joku myös hyötyy Decora Housesta, suoraan sivuille pääset TÄSTÄ linkistä :) 

- M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti