lauantai 22. marraskuuta 2014

koriste kaakkuun

Kertoilinkin teille aikaisemmin kakkumme koristeesta, joka ei todennäköisesti tulekaan kakkumme päälle. Kuvaa en enää Decorahousen sivuilta silloin löytänyt, mutta kuvasin koristeemme kotikotona käydessäni :)







Kun kakkumme ei todennäköisesti tämän painoa kestä, päätimme sijoittaa tämän kahvipöydässä joko pöydälle tai sitten kakkutelineemme ylimmälle kerrokselle. Meille on varattu spiraalinmallinen kakkuteline, ellei sulho keksi sellaista vielä itse tehdä pienellä avustuksella kuten vähän haaveissa oli toteuttaa se itse. Tämä koriste kotiutui myös sen takia, että saamme jättää sen koristeeksi kotiimme muistoksi häistä. Koska se on tällainen neutraali, sopii se kotiimme :)

Myös karkkirasiamme on nyt osittain koristeltu. Tilasin netistä niihin myös tarrat, joissa on meidän nimemme. 




Tarkoitus oli lisätä näihin vielä timantit, jotka tilasin Decorahousesta mutta ne eivät näissä pysyneet. Sitten alkoikin mietintä; mitä näihin lisäämme. Nämä kun pelkästään tällaisina ovat jotenkin pliisut. 

Sitten näihin kynttilöihin, joita ostimme Ikeasta sulhon kanssa siellä käydessämme. Paloaika näissä on 15h ja myös lasiset alustat ovat Ikean tuote.









Löysin tätä hopeista pitsinauhaa taannoin jostain kaupasta, enkä millään muista mistä. Vastaavanlaisia olen löytänyt mm. Tokmannilta  ja Sinellistä, mutta ne eivät ole samanlaisia. Se ei haittaisi, jos olisivatkin erilaisia mutta ongelma on siinä etteivät muut kokeilemani ole pysyneet samalla tavalla. Tämä kyseinen nauha on kangaspitsiä.



Samaisesta paikasta kuin tarrat karkkirasioihin, tilasin myös tämän "julisteen". Tähän on tarkoitus häissä kaikkien vieraiden kirjoittaa nimensä, miehet ja naiset omalla värillään. Tämä jää sitten muistoksi keitä kaikkia oli läsnä tärkeänä päivänämme :) Näitä sai myös muissa väreissä, mutta koska kodissamme on mustaa ja valkoista halusin myös tästä neutraalin. 





Tähän kyseiseen "julisteeseen" sopisi myös esimerkiksi kaikkien sormenjäljet (miesten ja naisten omalla värillään) tai sitten vaikka erivärinen liimattava tarra jossa lukee nimi.
Näitä tarvikkeita tilatessa, mihin pitäisi laittaa nimi ja päivämäärä, alkaa aina jälkikäteen miettimään; "kirjoitinhan varmasti vuodeksi 2015 enkä 2014.........". Tähän mennessä- kaikki hyvin!

-M


("juliste" ja karkkirasioiden tarrat on tilattu täältä.)

2 kommenttia:

  1. Hei tuo puu on tosi hieno, menin heti itse tilaamaan mutta 11 euron postikulut hirvittivät niin jäi sitten kuitenkin ostamatta.. Olen tuollaisen jonkun halunnut, pitää miettiä vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 11euron postikulut hirvittivät myös meitä aluksi, mutta kun tilasimme sivuilta muutakin niin muistaakseni postikuluja ei tullut laisinkaan (tai sitten muistan vain väärin) :) tuolla sivustolla hinnatkin kyllä olivat joissain tuotteissa päätä huimaavia, mutta tietääkseni noita julisteita saa tilattua myös muualta :) googlettelin nimittäin tuon tilauksen jälkeen..

      Poista