perjantai 2. tammikuuta 2015

hiljaista

Kiirettä on pitänyt, kaikkea pientä erilaista asiaa ollut pään sisällä mietinnässä ja paljon ollut hoidettavaa. Olihan tuossa joulukiireet ja kaikki, mutta nyt on aikaa ainoastaan "häästressille" :D Tajusin tässä kaikessa tohinassa, etten ole edes esitellyt meidän hienoja kutsukorttejamme jotka on jo ajat sitten lähetetty ja vastauksiakin sadellut paljon :) 



Kutsut meidän piti ensin tilata jostain aaaaivan muualta, mutta kun huomasin miten paljon kutsukorteistakin voidaan laskuttaa, palasin takaisin tuttuun ja turvallise Vistaprintiin. Nopea palvelu ja luotettava toimitus. Valikoimaakin löytyi jälleen liikaa kuten joka paikasta mutta tässä vaiheessa sulhanen avasi salaisen arkkunsa ja kertoi tarkalleen minkä mallin hän haluaa. Kiitos ja kumarrus ja sehän me otetaan! 


Kutsut ovat juuri meidän näköisemme eikä hintaakaan tullut kauheasti :) Hain tuossa ennen joulua myös häämekkoni omaan talteen mummulleni, pitääkin heti ensi viikolla käydä kokeilemassa mahtuuko se vielä päälle näin joulun jälkeen :D Sovitin pukuni kanssa myös pitsihihoja ajatellen, että tammikuun 17 päivä saataisiin jopa lumi ja pakkanen kun uhkaavasti se nyt uutena vuotena meinasi plussakelien myötä sulaa pois ja sama tahtihan jatkuu vielä tänäänkin - vettä sataa kahta kauheammin. Hinta kuitenkin jotenkin järkytti minua. Pitsihihat, 129e. Turkinkin sai puolella hintaa tuosta, mutta tuo hihojen summa kyllä hieman pisti mietityttämään. Mekon alta minulta puuttuu myös vannehame vielä, tuleekohan tässä vielä kiire? 

Alushame merenneito 1-vanteinen 190cm


Vannehameen pistin samantien tilaukseen Zazabellan nettisivuilta. Tämän pitäisi saapua jo ensiviikon aikana :) 

Dj on hankittu ja sain haluamani miehen myös laulamaan häävalssimme :) ihanaa! Kukat on tilattu, sulhasen puku hankittu. Minulla on hääkengät, sukkanauhat on tilattu ja pukuun myös yksi koriste tilattu jota ajattelin kokeilla mekkooni. Pukukoriste oli minulle aivan uusi tuttavuus kun sen netistä bongasin :) Sulhaselta puuttuu vielä kengät! Katsotaan hoksaako sulho tätä itse, vai käykö niin että olen hääviikolla hankkimassa hänen kanssaan kenkiä... Sunnuntaina sitten kootaan karkit rasioihin ja hoidetaan muut pienet koristeet kuntoon tyttöjen kanssa ja maalaillaan myös loppuun hääkyltit jotka tulevat tienvarsiin. 

Näillä eväillä eteenpäin! Huomenna on tasan kaksi viikkoa, siis KAKSI VIIKKOA H-HETKEEN! 
Iiiiik!

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti