lauantai 3. tammikuuta 2015

Vinkki

Törmäsin jossain häälehdessä sivustoon, josta en ollut aiemmin kuullut. Nimi oli mielenkiintoinen ja heti bongauksen jälkeen olikin pakko istahtaa tabletin kanssa sohvalle ja tutkia sivustoa tarkemmin. 

Ja voi, löysin täydellisen sukkanauhan! 


Kimaltava ja ylellinen sukkanauha
Tämä kyseinen sukkanauha, isompi siis, lähti matkaan. Tilasin myös erillisen sukkanauhan joka heitetään. Musta jossa on kaksi ruusua (musta ja valkoinen) sekä pari höyhentä. Sulhanen sai valita heittosukkanauhan ja tämä tumma väri ei morsianta yllättänyt :D Valitettavasti tästä heittosukkanauhasta en saanut kuvaa liitettyä.

Sivuston nimi on Ninka ja sieltä löytyy melkeinpä kaikkea. Aivan ihania olivat pukukorut! Sellaista jo itsekin aloin mekkooni tai jakkuuni suunnittelemaan, mutta ehkä jätän kuitenkin välistä kun aikaakin on enää näin vähän :) Ja sukkanauhat, sieltä löytyy varmasti kaikille kaikkea. Suosittelen todella lämpimästi vierailemaan sivustolla, vaikka et olisi naimisiin menossakaan vaan tarvitsisit vaikka jotain juhliin :)

Sain myös jouluaatto aamuna tuolta sulholta lahjan, joka paljastui lahjakortiksi paikalliseen kauneushoitolaan. Se oli kuulemma kiitos siitä, kun olen jaksanut hoitaa niin paljon asioita häiden eteen. Vieläkään minulle ei ole selvinnyt, mitä kaikkea Kuningatarhoito pitää sisällään, mutta hääviikolla sekin selviää :) Hääviikolla onkin ohjelmaa; sormusten kiillotus ja kaiverrus, kauneushoito ja koemeikki, parturi ja koekampaus, hääkynnet, kirkkoharjoitus, miesten (5kpl) parturit ja unohdinkohan vielä jonkun menon.. Toivottavasti hääviikolla en unohda yhtäkään menoa, kun tämä pieni häästressin poikanen on pistänyt mun muistini täysin uusiksi.. 


-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti