sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kynnet kuntoon

Täällä yksi kuivakätinen kynsien haaveilija hei! Pinterest sekä oman kynsiteknikon facebook kuvat on ollut käytössä ahkerasti ja sieltä on etsitty kaikenmaailman kynsiä, lähinnä ideaa millaiset haluaisin häihin. En halua räikeitä jotka ovat sateenkaaren eri väreissä, mutta en halua tavallista ranskalaista manikyyriäkään - vaikka ne varmin vaihtoehto ovatkin ja todennäköisesti valkoiset kärjet minulle kynsiin lopulta tuleekin :D 






Jos valkoiset kärjet sormiini päätyvät, niihin tulee ripaus mustaa/hopeaa valkoisen rajakohtaan. Muuten minulle kelpaisi kyllä myös tuollainen "nude" kynsiini, koskaan ei ole sellaisia vielä ollut! Ja vähän blingiä pitää olla, tykkään siitä tuollaisen hileen muodossa :) Ei paha vaihtoehto olisi myöskään nuo huomaamattomammat kärjet tuossa toisessa kuvassa, tietysti eri värisellä hileellä ;) 
Kynsistä lisää hääviikolla, saa nähdä mihin päädyn!

Tyttöjen kanssa treffaus tänään ei onnistunutkaan, mutta väsäsin tuossa iltapäivällä karkkirasiat kuntoon. Tilasimme Decora Housesta silloin myös valkoisia sydämen muotoisia karkkeja, joita ajattelimme laittaa karkkirasioihin. Laitoin niitä kokeeksi ensin kymmenen - tilaa jäi VALTAVASTI yli.. Mieheni keksi tuoda punaisissa papereissa olevia marianne karkkeja lisäksi ja sitten se iski; sinnehän mahtuu ja sinnehän on saatava vielä sininenkin marianne! Ei muutakuin anopille soitto ja karkit järjestyi kun olivat menossa Veljekset Keskiselle shoppailemaan. Nyt karkkirasioiden loppuun kokoaminen siirtyy vähän illemmaksi, jotta saan kaikki karkit perille :) 

Ps. Kämppä haisee jär-kyt-tä-väl-le maalille - joku innostui maalaamaan hääkylttejä pesuhuoneessa........

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti