lauantai 10. tammikuuta 2015

TASAN VIIKKO

Ensi lauantaina tähän kellonaikaan olen todennäköisesti tanssimassa häävalssiani tai tanssinut sen jo. Rouvana, onnellisena sellaisena <3 Tällä viikolla ollaan miehen kanssa muisteltu näitä kulunutta 5 seurusteluvuotta ja kaikkea mitä se on pitänyt sisällään. Niin onnellisia kuin myös niitä ei niin onnellisia hetkiä. Kuinka olemma muuttuneet ihmisinä ja miten ajatusmaailma toisesta on muuttunut. Joskus ystävät ihmettelevät, miten olemme vieläkin kuin vastarakastuneet. Kaupassa saatetaan kävellä käsi kädessä, antaa toiselle pusu hyllyjen välissä ja autossa pitää toisiamme kädestä kiinni. Sohvalla iltaisin mies pyytää kainaloon makoilemaan ja iltaisin nukutaan aivan kiinni toisissamme. Eihän siinä ole mitään ihmeellistä, tekeväthän 50vuotta naimisissa olleetkin vielä niin (ainakin jotkut). Ja toki meillä on myös aikoja kun ei toisen kainalo huvita, kaupassa käydään yksin ja nukutaan eri puolilla sänkyä vaikka ei riidelläkkään. Normaalia elämää :D Ja kyllä joskus, nykyään kuitenkin enää harvoin, myös riidellään. Se puhdistaa aina ilmapiiriä ja oman pahan olon saa purettua toiselle ja toinen ymmärtää. 



Mies aloitti tuossa keskiviikko iltana kuumeilun tuon flunssansa lisäksi ja leivoinkin torstaina pienen "droppi"- kakun jotta tauti lähtisi nopeammin. 




Baileys- juustokakku ei tehnyt tehtäväänsä, mies on edelleen kuumeessa. Itselläni särkee paikkoja siihen malliin, että taidan olla minä ensi viikolla tuon taudin uhrina.. Onneksi ei ole ohjelmassa lähinnä kuin pientä stressausta ja hemmottelua! Perjantaina tietysti on sitten hommaa hieman enemmänkin.




Testaillin tänä aamuna vähän mustikka-smoothieta, jos sillä vaikka saisi taudit ajettua myös pois! Nyt tämä menee tekemään iltapalaa ja keittämään teetä :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti