tiistai 18. marraskuuta 2014

Polttarit, osa 2

Mökille päästyämme, isäni oli aloittanut paljun ja saunan lämmittämisen. Äitini ja anoppini järjestelivät sisällä ruokia ja laittoivat meille kahvit valmiiksi. Heidän poistuttuaan sain luopua Lumikin asustani ja nautimme kahvit kakkuineen ja herkkuineen. Tämän jälkeen vain olimme hetken ja juttelimme niitä näitä.   Kävin ulkona savuilla jolloin huomasin auton ajavan pihaan. Huomasin autossa jotain tuttua mutten heti älynnyt kenen se on, kunnes kyseinen hieroja jonka ajan jouduimme peruuttamaan, astuu terassille hierontapöytä mukanaan. Tytöt olivat järkänneet hierojan mökille jo ennenkuin itse olin edes varannut aikaa. Tytöt lähtivät hieronta ajaksi pois mökiltä. Hartiani, selkäni sekä etureiteni hierottiin auki ja olo oli hieronnan päätteeksi mitä mainioin :) selkä ei ollut enää notkolla eikä hartiat olleet kipeät. 

Tyttöjen tullessa takaisin aloimme syömään päivällisen, jonka jälkeen minulla oli pari tehtävää.minun piti tehdä saatavilla olevista aineksista booli sekä muotoilla uudelleen ja maalata huomenlahjani. Sitten vuorossa olikin sauna & palju. Vaikka lämmitimme paljua koko illan ja lisäsimme puita noin 30mun välein, ei se kuitenkaan ollut lämmin kokonaan. Uimapuku minun käskettiin ottamaan mukaan, mutta tytöt olivat hommanneet minulle aivan oman uimapuvun! Anoppini vanha uimapuku, johon oli kiinnitetty piipunrassit kiekuralle nännien kohtaan sekä, takapuoli kokouimapuvusta leikelty niin kuin joku eläin olisi raapinut persustan auki :D Puin siis ensin uimapuvun ylleni ja sitten lähdettiinkin saunalle. Minulle laitettiin kasvonaamio, jonka jälkeen sain seuraavan tehtävän; paljun ympäri piti juosta niin monta kertaa  kuin on edellisiä sulhasia. Lumessa ja jäätyneellä terassilla juostessa meinasinyksi nimi jäädä unholaan, mutta asia korjattiin pienellä muistuttamisella ja kokonaiset 5 kierrosta tuli juostua nopeasti. Sirten saunaan hetkeksi jalkoja lämmittelemään ja paljuun. Paljun vesi oli pohjalta aivan kylmää ja päältä vesi oli ihanan lämmintä. Paljun päätteeksi katajan oksien päälle istumaan saunaan ja hunajat niskaan. Nappopesun jälkeen laittauduimme porukalla, kunnes..... Totesin porukalle, että takan seinustaa pitkin kiipeää alas hiiri. Voi sitä kiljunnan määrää ja tuoleille hyppimistä! Menin itse ensin katsomaan näinkö varmasti oikein ja oliko kyseessä varmasti hiiri. Hetken etsimisen jälkeen pelko tarttui minuunkin ja hätistin siskoni tutkimaan ja lankoni liittyi kiljuen hänen seuraansa. Tässä vaiheessa olin jo itse tuolilla korkealla kaukana lattiasta..

Poikien saapuessa mökille meni pari heistä hiirijahtiin saaden hiiren kiinni, jonka jälkeen alkoi seuraava ohjelma osuus; sulhon puhe ja lahjan esittely. 



Sulho lukaisi kortin jossa luki mitä lahja sisältää, jonka jälkeen sain avata lahjan. Sulhon polttariporukka oli kuitenkin vaihtanut sisällön ja paketista paljastuikin dildo. Kaikki repesimme nauruun ja sulhokin ihmetteli, mitä hän on oikein kaupasta lopulta ostanut :D tämän jälkeen oli rentoa oloa koko porukalla, nautimme toistemme seurasta ja tietenkin myös siitä alkoholista. Lopulta osan porukasta lähdettyä suurempaan cityyn baariin jatkoille, lähdimme me kotiin nukkumaan. Tarkoitushan oli jäädä mökille yöksi kahdestaan sulhon kanssa, mutta itseäni idea ei kovinkaan innostanut kyseisen hiiri-episodin jälkeen. Oma sänky tuntuikin mahtavalta raskaan päivän jälkeen ja sanotaanko, että kyllä se unikin jossain kohtaa yötä alkoi maittamaan..... 



En olisi parempia polttareita voinut toivoa, mulla on ympärilläni niin huippu naisia ettei parempia ole olemassakaan <3 Luin viime viikon maanantai iltana kuumeessa tuota polttarikirjaa, johon mm. keräsin avioliittoneuvot, enkä taaskaan välttynyt kyyneliltä. Miten jokainen 7 kääpiöstäni oli kirjoittanut minulle tekstin ja liittänyt mukaan kuvia. Nuo kaikki sanat tuntuivat sanoinkuvaamattomilta <3

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti