torstai 15. tammikuuta 2015

hemmoteltu

Sain jouluna sulholta lahjaksi lahjakortin paikalliseen kauneushoitolaan, jossa minulle tehtäisiin kuningatarhoito. Eilen rentouduin aamusta kaksi tuntia lämpimän peiton alla kun kasvot, kädet ja jalat hoidettiin. Tämä tuli kyllä juuri oikeaan saumaan ja todella rentoutti! Hoidon jälkeen minulle tehtiin vielä koemeikki. Hoidon aikana myös kulmat ja ripset värjättiin ja tietysti kulmat siistittiin. Ensimmäistä kertaa kävin missään tällaisessa hoidossa, mutta en kyllä viimeistä kertaa! En käsitä, miksen ole moiseen ennemmin tajunnut mennäkään. Jo pelkkä kasvohoito tekisi ihmeitä kun edes 3-4kertaa vuodessa raaskisi käydä :) 
Samalla ostin kuivalle iholleni aineen, joka tekee lisää ihmeitä;




Kyseessä on siis Diego dalla palman voide, jota riittää yksi tippa levitettäväksi koko kasvojen iholle. Ja kyllä kosteuttaa! Tämä oli jotain oikein teho ainetta, kun ihoni oli niin kuiva. 
Sitten niihin kynsiin <3 Tiistaina olin kynsiteknikkoni huollettavana ja kyllähän se valkoinen tippikärki taas voitti ;)



Vasemman käden nimettömään laitoin ainoastaan mustaa hilettä, muuten pysyimme hopeisessa hileessä ja hillityissä kynsissä :) 
Tänään on vuorossa miehien parturit ja itse hoidan viime hetken askarteluja ja maalailuja, huomenna onkin ahkeraa koristelua vuorossa! Aamulla aikaisin siis ylös, toivottavasti ehtisin myös huomenna illalla kirjoitella vielä vähän koristeista ja kakuista. 

Eilen oli myös kirkkoharjoitus ja oletin, että sen jälkeen alkaisi jännittää tämä koko homma vain enemmän. Pyh, kaikki jännitys jäi kirkkoon. Kun kaikki konkretisoitui, mitä kirkossa tehdään ja milloin, ei minua jännittänyt enää ollenkaa. Meidän pappikin on niin rento että hän kyllä karisti minulta viimeisetkin jännityksen pisarat :) Suntio kysyi meiltä myös, haluammeko nauhoituksen kirkosta ja totta maar, jälkikäteen saamme kuunnella muistikortilta koko hääseremonian kirkosta!

Vielä kaksi päivää <3

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti