perjantai 6. helmikuuta 2015

häiden jälkeen

Emme lähteneet suoraa häistä illalla esimerkiksi häämatkalle tai viettämään hotelliin hääyötä, sillä se ei olisi ollut lainkaan järkevää. Häissä juhlimme itsekin lähemmäs kello 2 yöllä ja olimme nauttineet häiden alkoholitarjonnasta tottakai myös itsekin. Varasimme Vaasasta Hotelli Kantarelliksesta yön sunnuntaista maanantaihin ja voi pojat, suosittelen todella!






Hotelli Kantarelliksen huoneet ovat kaikki junior suiteja ja suurin osa niistä on varustettu poreammeella. Unohtamatta sitä saunaa, myös se löytyy huoneista :) Ilmeisesti huoneen ilman poreallasta, saa kyllä pyytämällä. Olemme kerran aiemmin olleet kyseisessä hotellissa ja tykästyimme silloin todella. Siispä tiesimme myös tällä kertaa saavamme todella hyvää palvelua. Kantarelliksella on tarjota kahta eri hääpakettia, hinnat ja tiedot löydät täältä. Itse otimme tuon laajemman hääpaketin, eli hääpaketti nro 2. Huoneeseen tullessamme olimme matkan jälkeen hyvin onnellisia pienestä herkkukorista, kun pieni nälkä jo kolkutteli vatsassa :)




Huoneessa odotti myös kuohuviini, joka kuului hääpakettiin. Henkilökunta pyysikin meitä ilmoittamaan mahdollisen tuloajan ja soittamaan vaikka matkalta jos olemme aikaisemmin/myöhemmin sovitusta ajasta perillä. Tämä sen takia, jotta kuohuviini pysyisi meille kylmänä eikä myöskään hedelmät joutuisi olemaan pöydällä ylimääräisiä aikoja. Nautimme herkkukorin antimista, kuohuviinistä, makoilimme sohvalla ja katsoimme vähän televisiota, mutta sitten se iski... kunnon nälkä! Hotellissa on ihanaa se, että voit tilata huonepalvelusta ruoan lämpimänä suoraa huoneeseen. Siitä menee tietenkin pieni maksu, mutta sen olimme valmiita maksamaan (5-10e) jotta saisimme vain nauttia huoneestamme sekä toisistamme poistumatta huoneesta.






Ja eihän se ruoka pettänyt tälläkään kertaa :) Ruoka oli to-del-la hyvää. Syönnin jälkeen poreisiin, saunomaan ja nauttimaan parhaasta seurasta! Jälkiruokana meillä oli vielä myös appelsiinisorbetti tuon juustokakun lisäksi, mutten tiedä mihin olen kadottanut sen kuvan (tai sitten tämä nälkäinen kuvaaja on vallan unohtanut sen kuvata :D).

Hääpakettiin kuului myös aamupala suoraa huoneeseen tarjoiltuna. Hotelliin kirjautuessamme meiltä kysyttiinkin, mihin aikaan aamupalan haluamme tarjoiltavaksi meille. Aikaa oli aina sinne kello 10 saakka, joten itse sovimme aamupalan tulevaksi 9.30 ja sopivasti ilman kelloa heräilimme silloin :)




No, täytyykö tähän mitään sanoa, eiköhän kuvat puhu puolestaan :D Aamupalasta todellakin nautittiin pitkän kaavan mukaan ja kahvikin pysyi tuossa kannussa lämpimänä yli kaksi tuntia! 

Suosittelen siis todella lämpimästi Hotelli Kantarellista! :) Hääpaketti oli loistava, mutta palvelu ja huoneiden laatu on myös ilman sitä kokemisen arvoinen. Mikäs sen ihanampaa, kuin lillua poreissa ja saunoa omassa hotellihuoneessa oman rakkaan kanssa. Meidän hotelliyömme hinta kaikkine palveluineen ja ruokineen oli yht. noin 285e emmekä pitäneet sitä millään tavalla pahana. Hääpakettiin sisältyi myös myöhäinen uloskirjautuminen klo 15 ja poistuimme hotellista noin klo 14 aikoihin, kun kotimatkaankin menisi vielä muutama tunti. 

Tässä vielä suora linkki hotellin sivuille :) Hurraahuuto teille, jotka tämän loppuun asti jaksoitte selailla ja lukea! :D

-M



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti