sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Hääpuhe rakkaalle

Polttareissa minun piti luetella niin monta adjektiivia kuin keksin. Sekaan piti laittaa hieman niitä härskimpiäkin sellaisten tavallisten sekaan. Seremoniamestarimme olikin mestarillisesti koonnut näistä puheen jonka häissä luki puolestani. Tässäpä se olisi!

"Härski Rakkaani. Vihdoin ihana hääpäivämme on koittanut. Et voi uskoa, miten himokas olen. Muistatko ensitapaamisemme sinä tiettynä sekopäisenä iltana? Sinä näytit niin pantavalta ja kun katseemme kohtasivat, tunsin sydämessäni suloisia tunteita. Siitä alkoi ystävyytemme, joka on muuttunut suureksi rakkaudeksi. 
Joskus harvoin meillä on ollut surullisia erimielisyyksiä, mutta yleensä suhteemme on ollut pelkkiä sosiaalisia onnen hetkiä. Tämä päivä on meidän. Sinä näytät niin tavattoman muodokkaalta ja minä taas kauniilta. Seksikkäät vanhempamme, sukulaisemme ja ystävämme ovat kanssamme juhlimassa tätä pehmeää päivää. 

Vihkitilaisuudessa pappi puhui meille äänekkäästi sanoja rakkaudesta. Rakas, haluan jakaa kanssasi koko reiällisen elämäni ja tulevaisuuteni sekä kaiken sen, mitä se tuo tullessaan. Pitäkäämme huumorinkukka kukkimassa, kuten tässä laihassa puheessani sinulle. Lupaan rakastaa sinua koko märällä sydämelläni, nyt ja aina.

Toivoo kaunis ja pantava vaimosi, M. "

Puhe oli aivan loistava ja aiheutti hyvin suurta hilpeyttä niin vieraissa kuin hääparissakin :D 

Kiitos suuresti seremoniamestarillemme tästäkin mestarillisesta teoksesta <3

-M

2 kommenttia:

  1. Täytyy sen verran sanoa , että valmis pohja löyty netin ihmeellisestä maailmasta joten sä teit suurimman työn kun keksit adjektiivit 😊😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mutta netistä löytyy miljoona vaihtoehtoa ;)

      Poista